صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

تأکید بر توجه والدین به تزریق واکسن‌های سرخک، سرخچه و اوریون کودکان 

  • کد خبر: ۲۲۳۹۱۲
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
تأکید بر توجه والدین به تزریق واکسن‌های سرخک، سرخچه و اوریون کودکان 
رئیس گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: والدینی که واکسن‌های سرخک، سرخچه و اوریون کودکان ۱۲ تا ۱۸ ماهه‌شان را تزریق نکرده‌اند، هرچه‌سریع‌تر جهت انجام این کار به نزدیک‌ترین مرکز بهداشت مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا نهبندانی اظهار کرد: در هفته سلامت، بر پیشگیری از بیماری‌های بثوری تب‌دار مانند آبله‌مرغان، سرخک و سرخچه تأکید داریم و با توجه به اینکه این بیماری‌ها محدودشونده هستند، باید فرد بیمار در خانه باشد و در بحث تغذیه‌اش هم از غذای ساده و فاقد سرخ‌کردنی، ادویه و مواد محرک استفاده کند و مصرف آب‌میوه طبیعی و مایعات فراوان را هم فراموش نکند.

وی تصریح کرد: به این گروه از بیماران دارو‌های کاهنده تب ساده و ضدخارش تجویز می‌شود و به آن‌ها توصیه می‌کنیم که در طول یک هفته تا ۱۰ روز بیماری، با کسی ارتباط برقرار نکنند، به خصوص مادران باردار که شرایط خاصی دارند؛ همچنین به دانش‌آموزان هم توصیه می‌کنیم که با هماهنگی اولیای مدرسه تا زمان بهبود بیماری در سر کلاس درس حاضر نشوند و تا آن زمان آموزش دروس خود را از بستر فضای مجازی دنبال کنند.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: به کسانی که کودک یک‌ساله تا ۱۸ماهه دارند و هنوز جهت تزریق واکسن اقدام نکرده‌اند، توصیه می‌کنیم که هرچه‌سریع‌تر جهت تزریق واکسن‌های سرخک، سرخچه و اوریون به نزدیک‌ترین مرکز بهداشت مراجعه کنند.

نهبندانی اعلام کرد: برخی افراد معتقدند نباید واکسیناسیون را پس از موعد مقرر انجام داد؛ این سخن درست نیست و به این گروه از والدین توصیه می‌کنیم که هرچه زودتر جهت واکسیناسیون فرزند خود به یکی از مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

وی تأکید کرد: مراقبت پیشگیرانه پزشکی به معنی آموزش نکات بهداشتی، درمانی و اطلاع‌رسانی در مورد بیماری‌ها به مردم به منظور جلوگیری از بروز بیماری‌ها (سطح اول)، کاهش پیامد‌های شدیدتر بیماری‌ها (سطح دوم) و جلوگیری از بروز نقص عضو حاصله یا آسیب‌های روانی حاصل از این پیامد‌ها (سطح سوم) بوده و به عبارتی بهتر، روشن‌تر و دقیق‌تر می‌توان این‌گونه بیان کرد که پیشگیری دارای ۳ سطح اصلی (اولیه، ثانویه و ثالثیه) بوده و یک سطح جانبی آن پیشگیری مقدماتی یا نخستین است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این سطوح پیشگیری تنها جهت جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های واگیردار یا بیماری‌های مزمن کاربرد ندارند؛ بلکه مربوط به تمامی موارد مربوط به سلامت مردم بوده و این واژه طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی موضوعات مختلف از جمله مسائل اجتماعی، روانی و... را در بر می‌گیرد که ابتلا به بیماری‌ها یکی از این موارد بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->